Chisora edzője elutasítja a Deontay Wilder elleni küzdelem ötletét

Dave Coldwell, a nehézsúlyú versenyző, Derek Chisora ​​trénere azt mondja, semmi esély sincs arra, hogy harcosa meg küzdjön a WBC korábbi világbajnokával, Deontay Wilderrel.

Chisora ​​promótere, Eddie Hearn nyíltan szorgalmazta, hogy 2022-ben szükség lenne erre a küzdelemre. Wildert a legutóbbi két meccsén legyőzték, mindkétszer a jelenlegi WBC bajnok, Tyson Fury. A másik oldalon Chisora egy hárommérkőzéses vereségi sorozatban van. Míg egyesek szeretnék, ha Chisora ​​visszavonulna a sportágtól, a kőkemény ökölvívó a jövőben több küzdelmet szeretne folytatni.

Coldwell szeretné, ha Chisora ​​könnyebb ellenfeleket szemelne ki a következő néhány meccse során. Utolsó három küzdelme nagyon nehéz volt, kétszer Parkertől, míg egyszer a jelenlegi egyesített bajnoktól, Oleksandr Usyktól szenvedett vereséget. Wilder a következő hónapokban tervezi a visszatérést, és szüksége van egy visszatérő ellenfélre. Hearn úgy véli, Chisora ​​tökéletes lenne erre a kihívásra. Coldwell azonban nem ért egyet ezzel a forgatókönyvvel.

„Nem, nem, nem. Jelenleg nem ezt szeretném. Szerintem túl nehéz lenne most neki. Derek azt fogja tenni, amit akar. Nem számít, ki mit mond. Meghallgatja az emberek tanácsait, ha ellenfelekről és hasonló dolgokról van szó, de Derek fejében már vannak ellenfelek, akikkel szívesen harcolna legközelebb. Amit ő akar, az fog történni. Ha rajtam múlna, nem harcolna Deontay Wilder ellen, az biztos” – magyarázta Coldwell a Talk Sportnak.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ