Salita: Otto Wallin készen áll Tyson Fury és Dillian Whyte ellen is

Ha a WBC és Dillian Whyte közötti tárgyalások nem jól alakulnak, az azt jelentené, hogy Tyson Fury új ellenfelet kell keressen. Otto Wallin pedig lesben állva, kész bárki ellen kiállni.

Wallin egyszer már megnehezítette Fury életét, de akkor Tyson egyhangú pontozással nyert 2019 szeptemberében. A svéd délimancsnak a tervek szerint október 30-án kellett volna megküzdenie Whyte-tal Londonban, de Whyte visszalépett sérülés miatt. Whyte promóciós partnere, a Matchroom Boxing vezetője, Eddie Hearn nem kísérelte meg a Whyte-Wallin harc átütemezését, mert Whyte tovább akart lépni a WBC nehézsúlyú bajnoki cím felé Tyson Fury ellen, ami szerinte már régen kijárna neki.

A 31 éves Wallin eközben az edzőteremben maradt, abban a reményben, hogy találkozhat Furyval vagy Whyte-tal.

„Otto Wallin hajlandó és kész megküzdeni Tyson Furyval és Dillian Whyte-al is. Otto egy különleges harcos, míg Fury sokat fejlődött, mióta „Sugar Hill”-el dolgozik. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó, és izgalmas visszavágó lenne. Egy olyan küzdelem, ami valóban megérdemelne egy visszavágót. – mondta Dmitrij Salita, Wallin promótere a BoxingScene.com-nak.

„Papíron Otto Wallin több ütést mért Tyson Furyra, mint Wladimir Klitschko és Deontay Wilder az első összecsapásban. A szoros és bizonyos szempontból ellentmondásos küzdelem óta Otto Wallin két lenyűgöző győzelmet aratott. Készen áll bármelyikük ellen. Egy bokszrajongó szemszögéből pedig úgy gondolom, hogy mindkét küzdelemnek nagyon is van értelme. Ha Dillian Whyte nem harcol Tyson Furyval, akkor követelni kell, hogy küzdjön meg Otto Wallinnal mindazok után, ami történt.”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ