(Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Henry Cejudo augusztusban visszatér

A korábbi kétsúlycsoportos bajnok, Henry Cejudo még a nyáron visszatér az Octagon ketrecébe, méghozzá egy fő kártyás mérkőzésen, a harmatsúlyú harcos, Marlon Vera ellen a UFC 292-en, augusztus 19-én, a Massachusetts állambeli Bostonban található TD Gardenbe.

Henry Cejudo, a jelenlegi harmadik számú kihívó legutóbb idén májusban, a UFC 288-as mérkőzésen volt a főszereplő, ahol szoros, megosztott döntéssel szenvedett vereséget a jelenlegi bajnok, Aljamain Sterling ellen. Ami Verát illeti, az ecuadori, aki jelenleg a hatodik helyen áll a hivatalos ranglistán, egy négymeccses győzelmi sorozatot követően márciusban szenvedte el első vereségét a UFC Fight Night San Antonio főmérkőzésén, amikor egyhangú döntéssel kikapott a feltörekvő Cory Sandhagen ellen.

„Gyerünk! Cejudo vs. Chito hozzáadva a bostoni UFC 292-hez, Dana White szerint” – tweetelte Okamoto. „Három menetes, ugyanazon a kártyán, mint a Sterling, O’Malley címmeccs.”

A szabadfogású birkózásban olimpiai aranyérmes, Los Angeles-i születésű kihívó, Henry Cejudo idén májusban fejezte be több mint hároméves szünetét, miután a korábbi kétszeres divízióelső, Dominick Cruz elleni sikeres címvédést követően, még 2020-ban visszavonult az aktív versenyzéstől. A UFC 292-re augusztus 19-én kerül sor a Massachusetts állambeli Bostonban, a TD Gardenben, ahol a főmérkőzésre Aljamain Sterling, és Sean O’Malley harmatsúlyú címmérkőzése lesz lefoglalva.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ