(Photo by Francois Nel/Getty Images)

Mike Tyson megjósolta a Canelo-Charlo meccset

Mike Tyson megtette utolsó tippjét a hétvégi nagyközépsúlyú összecsapás előtt, amelyen Saul „Canelo” Alvarez megvédené vitathatatlan címét Jermell Charlo ellen, aki két súlycsoportot ugrik fel a kihívásért.

Canelót az elmúlt hónapokban kritikák érték, miután három egymást követő alkalommal is a színvonal alatti teljesítményt nyújtott. Dmitry Bivol ellen közel kilenc év után először szenvedett vereséget, majd Gennadiy Golovkin és John Ryder – két olyan ellenfél, akiket rajongói szerint ki kellett volna ütnie – ellen pontozásos győzelmet aratott. Eközben Charlo tizenhat hónappal ezelőtti legutóbbi mérkőzésén megszerezte a vitathatatlan nagyváltósúlyú koronát, szenzációs stílusban legyőzve Brian Carlos Castanót. Az „Iron Man” reméli, hogy a meccs estéjén nem érzi a ringben a rozsdát, mivel hatvannégy mérkőzésen mindössze a harmadik ember akar lenni, aki legyőzi Alvarezt.

A Little Giant Boxingnak adott interjújában a nehézsúlyú legenda, Mike Tyson elmondta, hogy bár szeretné, ha honfitársa jól teljesítene, ő a már bizonyított nagyközépsúlyú bajnok, Canelót favorizálja.

„Úgy gondolom, hogy ez egy jó mérkőzés lesz. Charlo mellett szeretnék kiállni, Canelo már nem az az ember, aki volt, de lehet, ez is elég lesz neki Charlo ellen. Szeretném, ha Charlo jól teljesítene, de Canelo fog szerintem nyerni. Nehéz meccs lesz, ez biztos.”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ