Oleksandr Usyk Boxing In Riyadh: Tyson Fury v Francis Ngannou
RIYADH, SAUDI ARABIA - OCTOBER 28: Tyson Fury and Oleksandr Usyk shake hands after the Heavyweight fight between Tyson Fury and Francis Ngannou at Boulevard Hall on October 28, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Hamarosan jön a bejelentés: Fury-Usyk február 17-én Rijádban

Tyson Fury és Oleksandr Usyk, hacsak nem történik további csúszás, hamarosan hivatalosan is bejelentik a dátumot, amikor összecsapnak egymással.

A BoxingScene.com megerősítette, hogy a Fury-Usyk mérkőzést február 17-re tűzték ki a szaúd-arábiai Rijádban található Kingdom Arénában. A tervek szerint csütörtökön a londoni Wembley Stadionban tartanak sajtótájékoztatót, ahol hivatalosan is bejelentik a Fury WBC címéért, valamint Usyk IBF, IBO, WBA és WBO övéért vívott összecsapásukat.

Mike Coppinger, az ESPN.com munkatársa jelentette először kedd délután, hogy február 17-e a Fury-Usyk mérkőzés időpontja.

A 35 éves Fury és a 36 éves Usyk az előzetes tervek szerint december 23-án találkozott volna Rijádban. A nagy érdeklődéssel várt címegyesítő mérkőzésüket azért tolták el, mert Fury a vártnál keményebb, 10 menetes mérkőzést vívott a korábbi UFC nehézsúlyú bajnok Francis Ngannou ellen október 28-án a rijádi Kingdom Arénában. Ngannou, aki a főmérkőzésükön debütált a profi ökölvívásban, a harmadik menet végén padlóra küldte Furyt azon a mérkőzésen. Fury egy kisebb vágást is elszenvedett a homloka bal alsó részén, valamint duzzanatot a bal szeme körül a mérkőzésen, amelyet Fury megosztott döntéssel nyert meg.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ