A szlovákiai Real Fight Arena hosszú távra tervez magyarországi bástyáival

Zsinórban a 14. rendezvényét szervezi a szlovákiai RFA ketrecharcos szervezet. Egy prágai és egy kassai ütközet között az őszi szórásból nem hagyja ki a magyarországi állomást sem. November 25-én a budapesti BOK Arénában az RFA13 gálaest zúzza szét az éjszakát.

Egy tucat szlovákiai és cseh helyszín közepette már a második alkalommal költözik be a magyar fővárosba a csapongó izgalmak, a kőkemény összecsapások és a sziklaszilárd harcosok okozta vibe. Az a fajta extázis, amelyet csak egy ketrecharcos program tud nyújtani: show, showtime, realtime.

Sokáig, ha minőségi ketrecharcos esemény részesei akartunk lenni, a szlovák szomszédokhoz kellett látogatni. A profi küzdősportokat és sportolókat felölelő szervezet azonban már másodszor települ ki Budapestre, hogy a magyar közönség számára is elérhető közelségbe hozza az élmény.

Az RFA őrületeire a tapasztalatok szerint már elővételben elfogynak a jegyek, így érdemes időben lecsapni a kedvezményes belépőkre (ticketportal.hu: https://www.ticketportal.hu/event/REAL-FIGHT-ARENA-13-Budapest).

A szombati éjszaka odacsap…

11 mérkőzés, 22 felaljzott harcos, korlátozott számú VIP-jegyek azoknak, akik az első sorból élveznék a Real Fight Aréna energiáját.

  • A Real Fight szabályrendszere szerint Bereczki Dominik vív majd csatát a horvát Teo Mikelic-cel. Bereczki az RFA történetének leggyorsabb KO-jával zárta a februári menetet – jól irányzott ütése kiskesztyűs muay thai kategóriában jelentette a Michal Dziuda elleni tiszavirág életű meccs végét (https://www.youtube.com/watch?v=PbbSgXGPj9w). Vajon megvédi bajnoki övét, és újabb express bravúrt arat majd?
  • Veréb István ‘Jimmy’ a februári vereség után szívja fel magát. Az olimpiai birkózó számításai ugyan veretlen teljesítménye ellenére az RFA8-on nem alakultak jól. Ezúttal viszont a pozsonyi Ujvary Viktor, a legendás OFA Gym tagja ellen kell bizonyítania.
  • A fiatal tehetség, Csibi Gergely idén szerződött le az RFA-hoz. A hozzá fűzött remények izgalmas összecsapást és külföldi tapasztalatoktól túlfűtött verejtékcseppeket ígérnek. Idén már végzett az egyik különösen provokatív cseh ellenfelével, Matěj Valousekkel. Hasonló kitartást ígér a novemberi találkozóra a saját közönsége előtt is Adam Króllal szemben.
  • Veronika Zajícová legutóbb kikapott ukrán ellenfelétől Privigyén. Vajon melyik vadmacska kerekedik felül ezúttal a női profi meccs során? A cseh sztár, vagy a szegedi Sárközi Team bunyósa, Juhász Beáta?

Magyarország egyik legjobb K-1 harcosa, Kiss Balázs egy igazi vadállattal, a szlovák Tóth Erikkel száll hadba. Az egykori focista, Pirik Tamás energiája a cseh Bernard Plavecot próbálja letarolni. Kőműves György és a szlovák Michal Plesník is beveszik a ketrecet. Nehézsúlyban Borovszky Norbert és a román Sorin Terec  feszülnek egymásnak. A cseh Dominik Prchal Forgó Zalánt próbálja majd leverni a lábáról. Az amatőr meccsek során érkezik Felvidékről Konyári Dániel a debreceni Ötvös Lóránt ellen. A román Codruta-Rosana Meila pedig Bakk Eszterrel robbantja be az estét amatőr meccsel, kicsit sem amatőr módon.

Sportőrültek, készüljetek!

Ezúttal is két szabályrendszer váltakozik majd: a hagyományos profi MMA küzdelmeket az UFC (Ultimate Fight Club) szabályai szerint, míg a Real Fight állóharcos meccseket a kiskesztyűs, muay thai szabályai szerint pörgetik majd.

A 2022-ben alakult szlovák szervezet a pályafutása alatt nem tétlenkedett. Idén februárban a budapesti Ludovika Arénában a magyar versenyzők csoportos debütálásának is teret adtak. Akkor 6-an zárták sikerrel a harcokat, s ezek közül 4 bravúros kiütésnek is tanúja lehetett a nagyérdemű.

Az RFA YouTube csatornáján az amatőr mérkőzéseket ingyenesen lehet megtekinteni – érdemes egy kattintással feliratkozni. S bár a teljes küzdelmeket élőben az igazán pezsdítő élmény követni, a REAL SPORT TV közvetítése is ütős lehet azoknak, akik otthon maradnának! Válj részévé egy igazán harcos közösségnek, légy résen a ticketportal.hu weboldalán! Add meg a gálaest módját akár egy VIP jeggyel, vagy nézd szorgalmasan a REAL SPORT TV adásait. A lényeg, hogy ne maradj le a Real Fight Aréna színvonalas eseményéről, pláne ha házhoz jön november 25-én! Irány a BOK Aréna!

Forrás és képek: RFA

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
InterjúkRFA

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ