Tyson: Lehet, nem fogok már harcolni – Anyagiassá tették, nincs benne móka

Mike Tyson elárulta, hogy a Roy Jones Jr. elleni kiállítási meccsen a Triller pay per view-n rendezett pénztárcáját még mindig nem fizették ki neki teljesen.

Tyson részt vett a „Full Send Podcast”-hoz a UFC elnökével, Dana White-al. White megkérdezte Tysont, hogy a Hall of Fame harcosának és egykori nehézsúlyú bajnokának kifizették-e az összes pénzt, amit ígértek neki.

A nagyrészét, de még mindig van, ami náluk van, és nem is tudok mit mondani erről. Nagyon trükkösek voltak” – mondta Tyson, majd White viccelődött: „Igen, így kellene hívnunk őket. Triller helyett trükkös.”

Tavaly Tyson bejelentette, hogy minden kapcsolatát megszakította Trillerrel. A Tyson és White közötti beszélgetés közben szóba került a pletyka, miszerint Tyson ringbe száll Jake Paullal.

Nem is érdekel engem ez a dolog. Ez jó móka. Ha még akkor kínálták volna fel, amikor kezdtem, lehet igent mondtam volna, mindketten aktívak voltunk. De azóta sok minden változott, nem lenne értelme. A családom szereti Jake Pault. Annyira könnyű lenne kiütni, de soha nem tenném meg. A saját családom ellen mennék akkor. Szeretik ezt a srácot.”

White azt is elmondta Tysonnak, hogy nem akarja többé látni őt a ringben.

„Tudom, lehet, nem fogok már harcolni, de soha nem tudhatod. 12-13 havonta jön valami, bumm, valami hiányzik. A srácok 100 millió dollárért akarnak velem küzdeni. Azt hiszem, soha többé nem fogok ilyesmit csinálni. Először akartam Jones ellen, de csak szórakozásból. Vannak, akik ezt már egy másik szintre emelték, és anyagiassá tették, már nincs benne móka.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ