(Photo by Steve Marcus/Getty Images)

Crawford nem viccel, a rajongók csodálkoznak: „A testalkata komolyan ijesztő”

Terence Crawford az eddigi legnagyobb célzást tette arra, hogy súlycsoportot fog váltani.

Crawford tavaly legyőzte Errol Spence-t, hogy vitathatatlan váltósúlyú világbajnok legyen, és most olyan hírek láttak napvilágot, hogy feljebb lép 154 fontra. A pletykák először arról szóltak, hogy tárgyalásokat folytat a brit sztárral, Chris Eubank Jr. ellen, és potenciális ellenfele a közösségi médiában megerősítette a hírt. Most azonban úgy tűnik, Crawford ehelyett a WBO „szuperbajnoki” státuszát használta fel váltósúlyban, hogy kihívó legyen nagyváltósúlyban.

Ezáltal ő lesz az első számú esélyes a Tim Tszyu WBC és WBO nagyváltósúlyú világbajnoki címmérkőzés győztese ellen, aki a beugró Sebastian Fundora ellen lép szorítóba.

Crawford posztolt egy fotót magáról a csapatával az edzőteremben, és komolyan lenyűgöző fizikummal büszkélkedhet. A rajongók gyorsan észrevették a drasztikus változást a testalkatán.

„A testalkata komolyan ijesztő. Andre Wardra emlékeztet.”

„Úgy tűnik, készen áll a 154 fontra való ugrásra, nem hiszem, hogy bárki is veszélyt jelentene rá ott.”

„Már készen áll a 154 fontra. RIP a Tszyu vs Fundora győztesének, el fogja taposni őket.”

Crawfordot még mindig a boksz fontok királyának tartják, és jelenlegi formája alapján egy újabb súlycsoport meghódítására készül. A rajongók fantáziája egy esetleges összecsapás Canelo Alvarezzel, aki jelenleg a szuperközépsúly vitathatatlan bajnoka. Felmerült egy elmélet, miszerint Crawford a 154 fontot ugródeszkaként használhatja az Alvarez elleni lehetséges mega-mérkőzéshez.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ