Bellatormma/Instagram

Freire addig ütötte Kennedyt, míg a bíró közbe nem lépett

Patricio Freire nagy formában tért vissza, és több promócióban is szeretne övet szerezni, miután ismét sikerült megvédenie a Bellator pehelysúlyú bajnoki címét.

A Bellator Champions Series társmeccsén: Belfastban a címvédő Freire Jeremy Kennedyvel osztozott a ketrecen. Bár volt egy kis ijedtség a bajnok számára, Fereire túltette magát a pillanaton, és még abban a menetben végzett Kennedyvel. A leállítást ütésekkel érte el a 3. menet 4:07-jénél.

https://www.instagram.com/p/C41SxoHob_d/

A mérkőzés lassan indult, és öt menet alatt nem volt sok szükség a kapkodásra. Freire egy egyenletes, türelmes, szakaszos lábrúgásokból és ellencsapásokból álló játéktervvel kezdett el dolgozni. A lassú tempó azonban átragadt a 2. menetre, ami miatt néhány fújoló néző csiripelt a nézőtéren. Kennedy elkezdte fokozni a nyomást, de hamarosan azon kapta magát, hogy Freire jobbkeze fogadta. Kennedy bal lábán láthatóvá vált a duzzanat. A harmadik menetben minden megváltozott, mindkét harcosnak voltak nagy pillanatai.

Kenney bevitt egy ütést, aminek következtében Freire megingott. Kennedy rontott, nem ment rá ellenfelére, Freire pedig gyorsan összeszedte magát és stabilan védekezett. A folytatás során azonban egy szép könyökösből vágás nyílt “Pitbull”-on. Miután átvészelte a vihart, Freire újra felállt és elkezdett előre menetelni.

Amikor Kennedy önbizalma már kezdett nőni, “Pitbull” egy tiszta ütéssel elcsípte őt, megingatva a kihívót. Freire észrevette, hogy ellenfele megsérült, és gyorsan elárasztotta ütésekkel. Kennedy a ketrecnek borult, miközben Freire addig ütötte, amíg a bíró meg nem állította a küzdelmet.

A mérkőzés utáni interjújában Freire a PFL vs. Bellator kihagyott címmeccsét követelte Jesus Pinedo ellen: Champions ellen, sőt, még egy keresztpromóciós UFC címmeccset is követelt. Miután a Holdra lőtt, egy nevet ajánlott fel konkrétan, Aaron Pico-t, aki valószínűleg a következő ember a Bellatorban.

Az eredmény azt jelenti, hogy Freire visszatért a győztesek útjára, miután legutóbb vereséget szenvedett Sergio Pettis ellen, és egy rövid időn belüli, Chihiro Suzuki elleni Bellator x Rizin 2 elleni fellépésen. Amellett, hogy Freire visszatért a győztesek körébe, növeli a Bellator rekordjait a legtöbb győzelem (23), a legtöbb befejezés (14) és a legtöbb címmeccsgyőzelem (13) tekintetében.

Borítókép: bellatormma / instagram

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ