A Bellator elnöke: még soha nem láttam ilyennek Ádámot, izgatott és gyilkos

A Bellator nagy hétvége előtt áll. A promóció az év egyik legnagyobb eseményét, a Bellator 286-ot rendezi. A kártyára szombaton kerül sor a Long Beach Arénában.

A gála előtt a Bellator elnöke, Scott Coker válaszolt néhány kérdésre a párharcok kapcsán.

Patricio Freire – Borics Ádám

„Még soha nem láttam Ádámot ennyire felhúzva. Izgatott és gyilkos. Ez a srác tud harcolni én mondom nektek. A méretkülönbség nem lehet gond Pitbull számára, volt már hasonló mérkőzése. Ez egy érdekes taktikus küzdelem lesz, nem is akarok jóslatokba bocsátkozni. Mindkét srác csodálatos, és mindkettőjüknek sok szerencsét kívánok, és meglátjuk, mi történik.”

A.J. McKee könnyűsúlyú bemutatkozása

„Részben azért jött ez neki, mert Borics Ádám már régóta kiérdemelte a lehetőséget a címmérkőzésre, és arra gondoltunk, hogy miért ne adnánk neki egy esélyt. AJ azt mondta, hogy nem akar 45 évesen is harcolni, hacsak nem Pitbull ellen. Szóval szerintem abban a súlyban akar harcolni, amiben jól érzi magát. Jövőre ismét lesz lehetősége ebben a súlycsoportban küzdeni, ha szeretne, de meglátjuk hogy teljesít. De szurkolóként nagyon szeretném, ha valamikor megtörténne ez a trilógia-mérkőzés Freire ellen. Szóval lehet, hogy jövőre nagyon elfoglalt lesz.”

Aaron Pico lehetséges címmeccse

„Figyelj, Aaron olyasvalaki, akit már 17 évesen szerződtetni akartunk, végül erre 18 éves korában került sor. Már hat, hét éve dolgozunk vele, és vártuk, hogy eljusson idáig, és megkapja ezt a lehetőséget. Ha nyer, és előrébb lép, akkor úgy gondolom, hogy akár a bajnoki címért, vagy az első helykért küzdhet. Szóval meglátjuk, mi történik, de ez a teljesítményétől függ.”

Borítókép és fotók: Borics Ádám /Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ