Bellator.com

A Bellator szerződést köt Jordan Oliverrel, a kétszeres NCAA Division I birkózó bajnokkal

Újabb magas szintű birkózó próbálja ki magát az MMA-ban. Hónapokig tartó csábítás után Jordan Oliver a Bellator MMA-nál talált otthonra. Szerdán a promóció bejelentette, hogy több mérkőzésre szóló exkluzív szerződést kötött Oliverrel.

A szerződés további feltételeit nem hozták nyilvánosságra, de a promóció elárulta, hogy Oliver pehelysúlyban fog versenyezni, és 2023-ban debütál. A debütálás konkrét időpontját vagy ellenfelét nem jelentették be.

A 32 éves Oliver szabadfogás és népi stílusú birkózásban versenyzett. Négy évig birkózott az Oklahoma Állami Egyetemen. Oliver 2019-ben amerikai országos bajnok (szabadfogás), kétszeres NCAA divízió I-es országos bajnok (folkstyle – népstílus), négyszeres NCAA divízió I-es All-American, és négyszeres Big 12 konferencia bajnok (flokstyle).

Az egyetem után Oliver az olimpiát tűzte ki célul. A 2020-as amerikai olimpiai csapat tagjaként a 65 kg-os férfi szabadfogású birkózó válogatott képviselte, de a 2021-es olimpiai kvalifikációs világbajnokságon nem sikerült kvalifikálnia magát.

Borítókép: bellator.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ