A Bellator vezérigazgatója teljesítené Ngannou vágyát

Scott Coker nemrég elismerte, hogy folyamatosan tárgyalásban áll a nemrégiben UFC-től távozó Francis Ngannou-val. Ngannou szabadügynökké vált, miután januárban sikertelenül tárgyalt a UFC-vel.

Coker megosztotta a részleteket a Bellator „The Predator”-ral folytatott tárgyalásairól. Úgy véli, az MMA-cég felajánlhatja Ngannounak, hogy a Showtime-nál bokszoljon.

„Az én szemszögemből nézve, tárgyalunk Ngannou-val, hogy szerződjön a Bellatorhoz, de emellett Stephen-nel (Espinoza) is folynak a megbeszélések, hogy a Showtime-nál bokszolhasson. Úgy gondolom, hogy van egy nagyszerű cégünk, amely a küzdősportok mindkét oldalát kínálja neki, amit szeretne, vagyis az MMA-t és a bokszot is. Szerintem remekül illeszkedünk egymáshoz. Folyamatban vannak a megbeszélések, szóval majd meglátjuk, mi történik” – mondta Coker.

A kameruni származású harcos 17-3-as mérleggel áll MMA karrierje során. egutóbb 2022 januárjában, a UFC 270-en küzdött, ahol sikeresen megvédte nehézsúlyú címét Ciryl Gane ellen. Azóta MCL- és ACL-sérüléséből lábadozik. A 36 éves Ngannou más céggel is tárgyalásban áll, többek között a PFL-lel és több bokszpromócióval is.

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
BellatorUFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ