UFC 244 Jorge Masvidal v Nate Diaz
NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 02: Nate Diaz of the United States (R) fights against Jorge Masvidal of the United States in the Welterweight "BMF" championship bout during UFC 244 at Madison Square Garden on November 02, 2019 in New York City. (Photo by Steven Ryan/Getty Images)

A BKF elnöke két korábbi UFC-sztárról is szót ejtett: „Ez már nem neki való”

A Bare Knuckle Fighting Championship közeledik a növekvő promócióba történő újabb nagy befektetéshez, az alapító David Feldman erős jövőt lát a cég számára.

„Holnapra várok egy [befektetési] megállapodást, a csapat többi tagja ott lesz a február 2-i meccsünkön, hogy megpróbáljuk ezt [az üzletet] tető alá hozni” – mondta Feldman a Sportsnautnak egy exkluzív interjúban. “Ott lesz néhány igazán nagy befolyásos ember is a befektetési világból azon az eseményen. A dolgok nagyon jól állnak a számunkra.”

Mivel a BKFC bankszámlája hamarosan megtelik sok pénzzel, sokan arra számítanak, hogy a promóció egy vagy két nagy dobás leszerződtet 2024-re. A csupaszív bunyósok nevek közül a rajongók kedvence Nate Diaz. A “stocktoni szamuráj” 15 év után távozott a UFC-től, hogy más jövedelmező lehetőségeket keressen. Augusztusban egy 10 menetes bokszmérkőzésen kikapott Jake Paul ellen, de azóta a rajongók kíváncsian várják, hogy mi lesz a TUF öregdiákjának következő lépése.

Arra a kérdésre, hogy Diaz esetleg a BKFC listájára kerülhet-e, Feldman elárulta, hogy a promóció folytatott vele beszélgetéseket, de az évek során elszenvedett sérülései miatt nem valószínű, hogy a puszta kézzel bokszolók világába belépne.

„Őszintén szólva nem neki való, de nagyszerű beszélgetéseink voltak. Kedves fickó. A csapata fantasztikus volt, remekül lehetett vele dolgozni. Csak annyi, hogy sok sérülése van a karrierjéből, és ez már nem neki való. Nem akarja, hogy még komolyabban megsérüljön, és ezért marad távol ettől most. Nagyon meg lennék döbbenve, ha Nate Diazt látnánk a ringünkben. Csak emiatt.”

Egy másik név, akit a bunyórajongók szívesen látnának a BKFC szorítójában, az Jorge Masvidal. Az egykori bunyósból lett promóter nemrég azzal ugratta a rajongókat, hogy a UFC 287-en történt visszavonulásának vége, bár hivatalosan még nem jelentette be, hogy mikor, hol és kivel fog megküzdeni a visszatérése során.

„Tulajdonképpen az első pár Gamebred eseményt az alkalmazásunkon tartottuk. Nem volt ezzel semmi problémám. Nem tekintem őket konkurenciának. Úgy látom, segítenek a pusztakezes ökölvívás fejlődésében és népszerűsítésében. … Jorge Masvidal, nagyon szeretném őt. Szerintem van egy meccs betervezve, de úgy néz ki, hogy Nate Diaz ellen fog bokszolni, és ha ez megtörténik, ki tudja, hogy az lesz-e az utolsó meccse vagy sem. Ez az ő sportága, úgyhogy szívesen látnánk itt. Abszolút, ez olyasmi lenne, ami érdekelne minket.”

Masvidal és Diaz 2019-ben a UFC 244 főmérkőzésén csapott össze egymással az első BMF címért. A “Gamebred” a harmadik menetben orvosi megállással nyert Diaz sérülései miatt.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ