„A bokszolói képessége és ereje inkább a fiatal Muhammad Alira emlékeztet, mint Mike Tysonra.”

A Top Rank vezérigazgatója, Bob Arum, aki a nehézsúlyú Jared Andersont képviseli, úgy véli, hogy az ő bokszolója végül a súlycsoport legjobb amerikai bokszolója lesz.

Jelenleg sokan Deontay Wildert tartják Amerika legjobb nehézsúlyúnak. A WBC korábbi világbajnoka tavaly októberben kikapott egy szenzációs trilógia harcban Tyson Fury ellen. Arum elismeri, hogy Wilder még mindig képes legyőzni bárkit a súlycsoportban, de úgy érzi, Anderson (11-0, 11 KO) készen áll arra, hogy az év végére legyőzze őt.

„Wilder egy fantasztikus tehetség. Úgy üt, mint egy öszvér, amit Tyson is tanúsít. A nehézsúlyú osztályból szinte bárki veszíthet Wilder ellen. Az egyetlen srác, aki készen fog állni év végére, hogy legyőzze őt, az Anderson. Készen állunk arra, hogy év végére megbeszéljünk egy esetleges Wilder vs. Anderson meccset. Az a célunk idén, hogy ő legyen Fury után a második legjobb nehézsúlyú” – mondta Arum a Sky Sportsnak.

Fury jól ismeri a 22 éves Andersont, és támogatja abban a fiatal bokszolót, hogy egy napon ő lesz a súlycsoport uralkodója. Arum egyetért Fury Andersonnal kapcsolatos álláspontjával. Amint Fury elhagyja a sportágat, Arum arra számít, hogy Anderson átveszi a nehézsúlyú trónt.

Igen, úgy hiszem, hogy ez lesz. Amikor Fury szögre akasztja a kesztyűt, Jared pole pozícióban lesz, és ő lesz a következő legjobb nehézsúlyú harcos. Mike Tyson egy hatalmas ütő volt, aki nem mutatott túl nagy boksztudást. Jared bokszolói képessége és ereje inkább a fiatal Muhammad Alira emlékeztet, mint Mike Tysonra.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ