A Klitschko testvérek reagálnak az orosz támadásokra: Megvédik Ukrajnát

Vladimir és Vitali Klitschko egykori nehézsúlyú bokszolók nem tervezik, hogy kibújnak a háború alól, és mindent megtesznek, hogy megvédjék hazájukat.

Csütörtökön kora reggel Oroszország teljes körű inváziót indított Ukrajnában, a Klicsko fivérek hazájában, amelynek során nagyjából 100 rakétát lőttek ki szárazföldről és tengerről egy magas rangú amerikai tisztviselő szerint. Eddig több mint 50 ukrán vesztette életét a konfliktusban. A Klitschko fivérek, akik a 2000-es években uralták a nehézsúlyú osztályt, ma is Ukrajna legismertebb lakosai közé tartoznak, csütörtökön különféle erőfeszítéseket tettek.

Vlagyimir Klitschko arra kérte a világot, hogy tiltakozzanak Oroszország harcias beavatkozása ellen.

„Mindenki tehet valamit, ha mozgósítja az embereket és hatalmas tüntetéseket szervez. Hallasd a hangod. Mert senki sem tudhatja, hogy ki következik Ukrajna után. Ez a hazám elleni háború nemcsak egy ember őrültségének, hanem a nyugati demokráciák több éves gyengeségének is az eredménye. Ezt az őrületet most meg kell állítani.”

Vitali, Wladimir bátyja és Kijev, Ukrajna fővárosának jelenlegi polgármestere megígérte, hogy fegyvert fog, hogy segítsen elhárítani az orosz támadást.

„Nincs más választásom. Ezt meg kell tennem.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ