A Kölyök visszatér

Borics Ádám veszített Darrion Caldwell elleni Bellator gálán. Ezt követően kicsit megrogyott a kiváló magyar harcos, de szerencsére összeszedte gondolatait, és újult erővel vág bele az előtte álló feladatokba.

Még mindig egy rendkívül fiatal sportolóról beszélünk, aki korát meghazudtolva rendkívül éretten gondolkozik. A minap Ádám így értékelte a veresége óta eltelt időszakot.

“Egy kicsit elvonultam a közösségi médiától, szükségem volt egy kis időre, hogy letisztázzam magamban a dolgokat. Kitisztítsam a fejem. Egy kis egyedüllét is jót tett. Nagyon szerencsés vagyok, hogy remek emberek vesznek körül. Hálás vagyok nektek, hogy ennyire mellettem vagytok. A csapatommal nagyon sokat beszélgettem. Óriási harcosok ültek le velem beszélgetni. Amitől jobb emberré válltam. Különösen hálás vagyok Kamaru Usman MMA-nek nagyon sokat segített ebben az időszakban.

Nem akarok magyarázkodni, tudom mit rontottam el mit kell másképp csinálnom. Ezt magamban letisztáztam.

Sokan nem is gondolnák, hogy milyen érzés volt ez számomra. Mintha elvesztettem volna egy szerettemet. Igazából egy álomnak véget ért.

De ez egy nagyon meghatározó pont a karrierem során. Soha nem éreztem még ezt az érzést. Ezt is megkellett tapasztalnom. Harcos vagyok, megse fordult egy percig se a fejemben, hogy feladom. Egyszerűen nagyon csalódott voltam. Emberek vagyunk hibázunk, tanulunk belőle aztán megyünk tovább. Az biztos, hogy akkora motiváció van bennem, mint még soha! Az edzéssel nem álltam le, szinten tartom magam regenerálódom, végre itthon vagyok tölthetek a családommal egy kis időt. De hamarosan visszatérek és folytatom a melót.”

Büszkék lehetünk, hogy van egy ilyen magyar harcosunk! Hajrá Ádám!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ