Fotó: Victoryclub.hu/Facebook

A legjobb magyar full contact karate versenyzők az EB előtt Bulgáriában készültek

A Shinkyokushin a világ legerősebb full contact karate szervezete, 104 országgal. Hazánk legjobbjai, nemrégen Magyar Bajnokságon kvalifikálták magukat a közelgő, Spanyolországi Európa Bajnokságra.

Mező Lili, Tóth Csenge, Fekete Gergely és Lajtos Patrik itthon fölényesen megvédték korábbi címeiket, és arra készülnek, hogy május végén, a kontinensviadalon ismét mind a dobogón, lehetőleg a legfelső fokán álljanak! Tavaly, Svédországi Európa bajnokságon, Mező Lili- nemrégen diplomázott a Testnevelési Egyetemen-  már 2. alkalommal lett a 60 kg Európa bajnoka!

Mező Lili, 2023 EB bajnok, verseny utáni interjú :

Mező Lili, 2024 MB Highlight:

Tóth Csenge is dobogón volt +65 kg-ban, miközben Mester szakon végzett, mint pszichológus, most épp Sport pszichológiát hallgat.

Tóth Csenge 2024 MB Highlight:

Fekete Gergely (a Corvinuson diplomázik idén) 85 kg ban volt bronzérmes  az EB-n, míg Lajtos Patrik (a Műszaki Egyetem diákja) 95 kg-ban ált dobogóra.

Fekete Gergely 2024  MB Highlight:

A fiúknak jelentős súlycsoport változtatásai lesznek idén Valenciában, és Gergő 80 kg ban szerepel, Patrik viszont a legnagyobb fiúk között, +90 kg ban.

Lajtos Patrik Highlight videó 2024 MB:

Mind a négyen, heti 10 edzéssel készülnek, az Egyetem, és a munkahelyeik mellett. Az embert próbáló feladatnak kiválóan megfelelnek és most, Bulgáriába utaztak, hogy ott, éles küzdelmek között teszteljék magukat, Valeri Dimitrov és Ivanka Popova mellett (a világ legjobbjai közé tartoznak, a Plovdivi kiválóságok)

Bolgár összefoglaló videó interjú:

Fotó: Victoryclub.hu/Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
EgyébInterjúk

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ