A „Magyar Hurrikán” újabb történelmi mérkőzésre készül a Power Slap ringjében

Szabó Franciska, “Sheena” az első női co-main eseményen MMA harcossal küzd a Power Slapban.

Szabó Franciska, másnéven Sheena “A Magyar Hurrikán” Bathory, helyi idő szerint pénteken lép ismét színre a Power Slap versenysorozatban, ahol Dana White, a promóció alapítójának irányítása alatt, egy profi MMA harcos ellen fog megmérkőzni. Ez az esemény lesz az első női társfőmérkőzés a promóció történetében, ahol Franciska ismét történelmet ír.

Dana White, aki a UFC-gálák bejelentésekor ismert lelkesedéssel osztotta meg az esemény részleteit Instagram-oldalán, Franciska közelgő mérkőzését külön kiemelve hangsúlyozta az összecsapás fontosságát. “Sheena az első női előmeccsen tér vissza, aki egy valódi harcos, minden, amit csinál, azonnal népszerűvé válik. Ellenfele, Jackie Cataline, egy korábbi tapasztalt MMA harcos és birkózó lesz, ami Sheena számára a karrierjének eddigi legnagyobb kihívását jelenti,” mondta White.

Franciska, aki judo Európa-bajnokként már bizonyított a harcművészetek terén, a Power Slap-ben is úttörő szerepet tölt be, az első női meccsen diadalmas KO-val hívta fel magára a figyelmet. Az ilyen versenyeken általában több csapás szükséges a KO-hoz, de Franciska már az első ütéssel kivonta ellenfelét a versenyből.

A második mérkőzése szorosabbra sikerült, ahol Franciska megmutatta, hogy képes nem csak adni, de fogadni is a csapásokat. Az első ütés után, ami nem végződött KO-val, ő maga is készült az ellenütésre, és “mint egy igazi bajnok”, hősiesen viselte azt. Ezután olyan erős pofont mért ellenfelére, hogy az percekig nem tudta, hol van.

Ez a pénteki mérkőzés ígéretesnek ígérkezik, ahol Franciska “A Magyar Hurrikán” Bathory ismét bebizonyíthatja, hogy helye van a Power Slap történelmében, mint az egyik legkeményebb női versenyző.

Borítókép: powerslap.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ