A „The Ultimate Fighter” 30. évadának edzője Julianna Pena és Amanda Nunes – Jöhet a visszavágó!

Folytatódik a „The Ultimate Fighter”, immáron a 30.évadával.

A két edző a női pehelysúlyú bajnok Amanda Nunes és a harmatsúlyú bajnok Julianna Pena lesz – mondták a műsort ismert források az MMA Junkie-nak. Az MMA riportere, Ariel Helwani először arról számolt be, hogy Pena és Nunes lesznek az edzők a műsorban. A harcosok már Las Vegasban vannak, az orvosi vizsgálatokat és a COVID teszteket végzik. A forgatás várhatóan február közepén kezdődik. A szezon névsorát nem hozták nyilvánosságra.

„Én voltam az első nő, aki nyert az „The Ultimate Fighter” című műsorban. Az egész szezont megnyertem. Most valamit átadhatok a fiatal harcosoknak. Amanda mellettem fog edzősködni. Tehát mindkettőnknek lesz csapata, és a szezon végén jöhet a visszavágónk” – mondta Pena.

Az Ultimate Fighting Championship (UFC) korábbi női bajnoka, Amanda Nunes nemrégiben bejelentette, hogy szakítani kíván régi táborával, az American Top Team-tel (ATT), hogy saját edzőtermet indíthasson Floridában. A lépés egy hónappal azután történt, hogy vereséget szenvedett Julianna Penától, aki a UFC 269-en fosztotta meg őt a bajnoki címtől.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ