A UFC privát szigetet biztosít a küzdelmekre

A UFC közel áll egy magánsziget biztosításához, ahol a harcokat tarthatnák a koronavírus-járvány ideje alatt.

Az MMA promóciójának tervei elhalványultak a koronavírus miatt: Khabib Nurmagomedov és Tony Ferguson mérkőzése UFC 249-nél már ötödik alkalommal maradt el, mivel a kaukázusi avar származású bajnok Oroszországban ragadt.

Amint azt tegnap este megerősítették, a 4. helyezett Justin Gaethje váltja Khabibot április 18-án megrendezendő főversenyen.

A UFC elnöke, Dana White már a háttérben a B terven is dolgozik, aminek célja, hogy a rajongók ne maradjon harcok nélkül. Ehhez pedig az új ötlet egy magánsziget megszerzése, amely lehetővé tenné a nemzetközi harcosok számára a versenyeket.

“Egy-két nap és minden a helyére kerül a magánszigettel kapcsolatban. Van egy privát szigetem, ahol most már bevezettük az infrastruktúrát, ezért akár el is kezdhetjük ott a nemzetközi harcokat. Ez lehet az egyetlen megoldás a küzdelmek létrehozására. Tehát április 18-tól kezdve az UFC újra készen áll és működik.”

Példátlan, de egyben teljesen izgalmas lépés ez White részéről, aki minden héten meccseket szervezne a szigeten. A UFC mindenki számára egy külön magángépet biztosítana a biztonság érdekében.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ