AJ McKee szerint elkerülhetetlen, hogy összecsapjon Pitbullal

A.J. McKee és Patricio Freire ezen a héten nem egymással harcolnak, de a Bellator 286 médianapján összefutottak, annak ellenére, hogy a promóció mindent megtett, hogy távol tartsa őket egymástól.

„Körbe-körbe járkált és a b*szott angoljával mondott valamit, valami “motherfucker, fucker, motherfucker” – mondta McKee az MMA Junkie-nak csütörtökön. “Ez a kedvenc szava. Szerintem ez az egyetlen szó, amit tud, de … mindegy.”

McKee 2021 júliusában hatalmas meglepetésre az első menetben legyőzte Freire-t, amivel megszerezte a bajnoki címet. Freire egyenlített, amikor a tavaly áprilisi visszavágón egyhangú pontozással visszaszerezte az övet. Nem kedvelik egymást, és mivel a sorozatuk 1-1-es döntetlenre áll, McKee úgy véli, neki és Freire-ne rendezniük kell a számlát.

Ehelyett Freire pehelysúlyú címét védi meg Borics Ádám ellen, míg McKee könnyűsúlyban debütál Spike Carlyle ellen. Miért nem lesz trilógia a Bellator 286-on? Kinek a hibája ez?

„Fogalmam sincs kinek a hibája ez. Azt hiszem, tudjuk, hogy én harcoltam volna. Nem csak az a lényeg, hogy harcoljunk, hiszen ez jót tesz mindkettőnk örökségének. Ki kell derítenünk, ki a legjobb közülünk. Egy az egy ellen, függetlenül attól, hogy én mit érzek, vagy ő mit érez” – mondta McKee.

Talán 155 fontban fog összejönni ez a csata, ahol Freire korábban bajnok volt, mielőtt felszabadította a címet a bátyja, Patricky javára, aki a jelenlegi bajnok. Még ha Patrico szombaton veszít is Borics ellen, McKee szerint nincs okuk arra, hogy ne jöjjön létre a trilógia könnyűsúlyban.

https://www.instagram.com/p/CjHCArkpgB3/?hl=hu

Egyelőre azonban a 27 éves McKee a pályafutása első vereségét követően az új súlycsoportjában szeretne jó benyomást tenni. A 29 éves Carlyle három harcot vívó UFC veterán, akit 1-2 ottani vereség után menesztettek. A távozása óta Carlyle ötmeccses győzelmi szériában van, az LFA, a Cage Warriors, a Bellator és a Rizin FF színeiben.

„Egyikünk sem hátrál meg a feladattól, szóval ez egy kemény háború lesz. Harcolni fogunk egymással. De ugyanakkor eléggé tiszteljük egymást, és erről szól az egész. A szombat Spike Carlyle estéje, és már alig várom, hogy egy nagyszerű show-t hozzak össze vele. 145-ben kiütőművész vagyok. Szóval 155-ben, egy kicsit nagyobb, erősebb és jobb leszek, és jól fogom érezni magam.”

Borítókép és fotók: Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ