Amikor Pulev megpróbálta kiütni Wladimir Klitschkót – Videó

Anthony Joshua június 20-án a Tottenham White Hart Lane otthonában védheti meg a WBA, IBF és a WBO nehézsúlyú világbajnoki címeit Kubrat Pulev ellen. Joshua tehát szembenéz hamarosan az IBF kötelező kihóvójával, akinek mérlege 28-1 (14 KO).

Pulev egyetlen veresége Wladimir Klitschko ellen volt még 2014. november 15-én. Ez volt eddig a bolgár egyetlen világbajnoki küzdelme, ami egészen öt menetig tartott. Pulev ennek ellenére méltányos összeggel sétálhatott el lehajtott fejjel a mérkőzésről. Klitschko számos bunyója mondhatni taktikába fulladt, ami nem sikerült általában látványosra, ezen a mérkőzésen viszont úgy tűnt, Pulev kihozta a sodrából.

Joshua promótere, Eddie Hearn résztvett egy kormánygyűlésen, hogy megvitassák mennyire befolyásolja a koronavírus a címmérkőzést.

“Meglehetősen elfoglalt időszak előtt állunk, reméljük, hogy minden rendben lesz. Számomra a boksz sok szempontból egyedülálló, különösen fontos a szurkolók szerepe. Nem látnám értelmét, hogy zárt ajtók mögött, nézők nélkül rendezzük meg majd az összecsapást.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ