Andy Ruiz kigúnyolja „King Kong” Ortizt

A mexikói-amerikai Andy Ruiz Jr. alig várja, hogy visszatérjen a ringbe és meg is ragad minden alkalmat, hogy felvezesse következő harcát Luis „King Kong” Ortiz ellen.

Próbálta elmagyarázni, miért a kubai ökölvívót választotta más jelöltekkel szemben, és biztosított mindenkit, hogy szem szeretne több vereséget elszenvedni karrierje során.

„Kemény ellenfelet akartunk, és ezért választottuk Luis Ortizt. Erős, esetlen déli mancs, de hosszú edzőtáborunk volt, készen állunk. Számomra az lesz a legfontosabb, hogy aktív maradjak. Nem becsülöm le Luis Ortizt, mert harcolni jön ő is. Világbajnok akar lenni. Szeptember 4-én egymásnak esünk, és meglátjuk, ki nyer” – mondta Andy Ruiz Jr. a Boxing Scene -nek.

https://www.instagram.com/reel/CgxMZCMlSD3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5b7ad4c5-9b92-4f4d-b791-6dcc25ae24ea

„Jó érzés egy ilyen küzdelemre készülni. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, más a stílusa, de nagyon keményen edzettünk az edzőteremben, hogy tökélesen készen álljak. Mindent meg kell tennünk a győzelem érdekében, hogy a jövőben ismét világbajnoki címért küzdhessünk. Ez egy nagy harc számomra, egy lehetőség, hogy feljebb lépjek a ranglétrán.”

Borítókép és fotók: Sean M. Haffey/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ