Atlas: Joshua túl könnyen elfogadja a vereséget, akár egy srác, aki túl sok pénzt keresett

A veterán edző és bokszelemző, Teddy Atlas úgy véli, hogy a kétszeres nehézsúlyú bajnok Anthony Joshua túlságosan könnyen elfogadja a helyzetét.

2019 júniusában Joshua megdöbbent, amikor vereséget szenvedett és elveszítette az öveit az esélytelenebb Andy Ruiz ellen. Hat hónappal később Joshua visszaszerezte a címeit. 2021-ben Joshuát ismét kudarc érte, amikor Oleksandr Uysk egyhangú pontozással megszerezte az IBF, WBO, IBO és WBA címeket.

Ex-coach Teddy Atlas breaks down Mike Tyson comeback like only he can

Atlas – aki számos élvonalbeli harcossal dolgozott együtt, mint például a korábbi nehézsúlyú bajnok Mike Tyson, Alexander Povetkin és Michael Moorer – úgy érzi, Joshua túl könnyen elfogadja a vereséget.

„Joshua már túl sok pénzt keresett. Úgy gondolom, túl könnyen elfogadja a vereséget. Jó győztesnek és jó vesztesnek kell lenni, ne érts félre. Annyira hiszek ebben, mint bárki, kell egyfajta kegyességet mutatni, akár nyersz, akár veszítesz, de ő túl kegyes. Mint egy srác, aki már túl sok pénzt keresett. A tanulásnak már vége, ez háború. Belül majd felrobbanok, még ha csak beszélek is róla. Usyk vagy 400 amatőr küzdelmet vívott, több milliószor látott már olyan embereket, akik megpróbálták feldúlni őt, szóval butaság megpróbálni alkalmazkodni egy játéktervhez. De nekem egy dolog jár a fejemben, ez háború” – mondta Atlas.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ