Az AJ McKee vs. Patricio Pitbull 2 várhatóan áprilisban lesz – Közben hajrá Borics!

A Bellator pehelysúlyú bajnoka, AJ McKee várhatóan áprilsiban újra megmérkőzik Patricio Freire ellen. Az MMA riportere, Ariel Helwani szerint a pontos dátum és a helyszín még nincs meg, de ezek az információk várhatóan a következő hetekben hivatalosak lesznek.

McKee letaszította a trónjáról „Pitbullt”, amikor alig két perc alatt kiütötte őt a Bellator 263 főmérkőzésén 2021 júliusában. Freire öt év alatt első vereségét szenvedte el, megszakadt a hét meccses győzelmi sorozata, amely három egymást követő címvédést is tartalmazott.

Lehet, hogy egy kép erről: ‎3 ember és ‎, szöveg, amely így szól: „‎BELLATOR MMA FEATHERWEIGHT MAIN EVENT BORICS vS. BURNELL LIGHT HEAVYWEIGHT CO-MAIN EVENT #2 DAVIS VS. ANGLICKAS ه SAT MAR 12 SHOWTIME #BELLATO #BELLATOR276 ticketmaster LATORMM |92022S ENETWORK WORK THE FAMILY ARENA FAMILYARENA.C COM MONSTER‎”‎‎

Mindeközben hivatalossá vált, hogy március 12-én a Bellator 276-on Borics Ádám Mads Burnell ellen fog harcolni. Magyar sporttörténelmet írt Ádám, aki elsőként fog főmeccset vívni a Bellator keretein belül. A 28 éves magyar harcos a címmérkőzés kapujában áll, már csak be kell rúgni azt!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ