Az ellenfélcserék sem zökkentették ki, ismét egy sima Artur győzelem

Ahogy legutóbb is írtuk, van itt egy fiatal örmény-magyar srác, név szerint Artur Martirosyan, akiről az első három mérkőzése alapján, csak annyit tudunk mondani, hogy nem szeret sokáig a ringben lenni, gyorsan lezárja a mérkőzéseit.

Természetesen ez egy viccnek jó, de abban, hogy Artur karrierje így halad, rengeteg munka van. Legutóbb a harmadik profi mérkőzésén is idő előtt végzett az ellenfelével, Christopher Molnarral.

„Kaptunk ismét egy jó lehetőséget Romániából, Csíkszeredában bokszolhattunk. Az első ellenfelem egy román bajnok lett volna, Dragos, aki az utolsó pillanatban lemondta a mérkőzést, majd jött ismét egy román srác, aki szintén lemondta, így jött képbe a szlovák ellenfelem, akit az első menet első perceiben kiütöttem.”

Az ilyen jó teljesítménynek köszönhetően, felmerül a kérdés, mi a titok, hogy zajlik egy felkészülés.

„Nagyon jól éreztem magam a felkészülés során, körülbelül két hónapot készültünk erre a találkozóra, de nagyon vártam ezt a meccset. Fizikálisan és mentálisan is azt éreztem, hogy készen állok, legyen bárki az ellenfelem.”

A legfőbb cél számára továbbra is az, hogy címmérkőzésen bokszoljon, és az ehhez vezető úton rengetegen segítik, akiknek nagyon hálás.

„Szeretném megköszönni Belinszky Krisztinának és Kiss János Zoltánnak a menedzselést. Nagyon hálás vagyok, hogy ennyit segítik a karrierem. Emellett köszönöm Lakatos Oszinak és Klasz Árpinak a rengeteg munkát, amivel támogatnak. A szurkolóknak pedig külön hálás vagyok a rengeteg szeretetért, amit kapok tőlük!”

„Természetesen szeretném megköszönni Fikó Osziéknak a lehetőséget, meg ott az egész csíkszeredai társaságnak, akik lehetőséget adtak arra, hogy ringbe léphessek . Szeretnék ebben az évben minél több mérkőzést vívni, minimum még vagy hármat.”

Borítókép és képek: Artur Martirosyan / Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
InterjúkÖkölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ