Bader győzött: Jöhet Kongo!

Ryan Bader szombaton a ketrecben sok kritikust és kétkedőt elhallgattatott, amikor egyhangú pontozással legyőzte az ideiglenes nehézsúlyú bajnok, Valentin Moldavskyt a Bellator 273-on. Bader ezzel megvédte címét.

A 38 éves Bader bevallotta, hogy a meccs előtt megnézte a fogadási szorzókat, amik csak még inkább feltüzelték.

„Az MMA egy furcsa, kiszámíthatatlan sport. Beszélhetünk a legutóbbi vereségemről, de nem értem, ha egyszer botlik az ember, miért kell már leírni egyből. Nem nézik meg a teljes munkáját a harcosnak. Mindig is tudtam, hogy nekem való a nehézsúly. Itt akartam lenni. Számítanak rám, és itt az ideje, hogy ezt megháláljam, mert tudom, hogy a világ egyik legjobbja vagyok.”

Badernek nem volt sok ideje örülni a küzdelem után, hiszen máris megkapta a következő feladatát. Közvetlenül azután, hogy az öv a derekára került, Bader menedzsere, Dave Martin értesítette, hogy május 6-án Párizsban Cheick Kongó ellen fog harcolni. Bader és Kongo első összecsapására a Bellator 226-on került sor 2019 szeptemberében. A harc végül nem fejeződött be, mert Bader véletlenül belenyúlt Kongo szemébe, aki nem tudta folytatni a küzdelmet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ