“Beszélnek a meccsről, de csak beszélnek” – Végh kezd türelmetlenkedni a Vémoláék elleni visszavágó kapcsán

Az OKTAGON MMA szervezete már egy ideje megerősítette, hogy még idén láthatunk egy Vémola vs Végh 2 visszavágót, de a pontos dátumot még mindig nem tudjuk.

Bár vannak találgatások az év végéről, de hivatalosan még nem erősítették meg. Sőt, olyan találgatások is felröppentek, hogy a párbajra talán csak jövőre kerül sor. Végh kezd türelmetlen lenni.

„Az a probléma, hogy még mindig sok szó esik a bunyóról, de csak beszélnek róla. Várom, hogy végre hivatalosan is bejelentsék az időpontot. Már edzésben vagyok, de még mindig nem tudom a mérkőzés napját. Mit fog Karlos csinálni a meccsünk után? Nem érdekel. Hogy utána meghosszabbítja-e a karrierjét, az az ő dolga” – mondta Végh a CNN Prima Newsnak.

„Már korábban is mondtam, hogy ha nem lesz meccsem Karlosszal, akkor egyáltalán nem lesz MMA-meccsem. Mindenképpen 100 százalékosan fel fogok készülni, mindent beleadok. Éreztem a fizikai erejét az első meccsen, szóval biztosan nem fogom alábecsülni. A lényeg, hogy ne sérüljek meg, száz százalékosan felkészüljek, aztán a meccsen majd meglátjuk, ki a felkészültebb.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ