Boráros Gábor reagál a kritikákra és elismeri, hogy nagyon nehéz időszakon van túl

Az RFA-val való kapcsolata után, mint ringspeaker és podcast műsorvezető, természetesen várható volt, hogy Boráros Gábor valahogyan csatlakozik a szlovák szervezethez harcos minőségben is.

Erre utalt a promóter Boris Marhansky is, aki nagyon titkolózott az egészről, hiszen az első OKTAGON Challenge győztesének ezekben a napokban jár le a szerződése a sárga-fekete szervezettel. Mindenki meglepetésére azonban Gábor egyelőre nem az RFA-hoz, hanem az orosz ACA szervezethez tart.

A Kadirov diktátor tulajdonában lévő orosz szervezettel való kapcsolat persze nem mindenkinek tetszik, ezért erős kritikák érkeztek, amire Boráros reagált is.

„Nincsenek szponzoraim, senki sem segít nekem. Egyedül vagyok, jelenleg senki sem támogat anyagilag. Az OKTAGON korábban küldött némi pénzt, de ez nem volt elég a költségeim fedezésére. Nehéz felkészülés lesz számomra, teljesen egyedül vagyok. Azonban, mint soha életemben, nem adom fel, és küzdeni fogok. Nem érdekel, mit mondanak rólam az emberek, kinek van rólam rossz véleménye, kinek jó. A semmiért támadnak. Meg akarnak bántani. De tudom, hogy nem mindenki rossz, és pontosan tudom, hogy ez hogyan működik. Ha valaki igazi rajongó, akkor is velem lesz, amikor nem mennek jól a dolgok. Soha nem szabad feladni, kitartónak kell lenni, és még akkor is harcolni fogok, amikor a dolgok nehezebbre fordulnak. A problémáimat magamnak kell megoldanom, ahogy korábban is tettem” – idézte Boráros szavait az MMA Fanatic.

Gábor tehát rögtön egy csomó érdekes információt elárult. Úgy tűnik, több olyan szponzor is elhagyta őt az utóbbi időben, akik korábban mellette voltak. Ráadásul a jelek szerint az OKTAGON-tól is kapott valamilyen támogatást, annak ellenére, hogy nem harcolt, ami csak azt mutatja, hogy Gábor nagyon különleges volt még mindig az a szervezet számára. Az útjaik azonban végül elválnak, és Borárosra nehéz út vár az orosz ACA-n keresztül, ahol jobbnál jobb harcosokkal találkozhat.

„Gábor felhívott minket, hogy kapott egy ajánlatot, és hogy elengednénk-e. Úgy döntöttünk, hogy igen, mert a fogadási ügy miatt nagyon bonyolult neki nálunk harcolni. Valahogy elvesztette a bevételeit – nincsenek szponzorai, meccsei. Beleegyeztünk az elengedésébe, de figyelmeztettem őt az oroszországi birkózás kockázataira. Állítólag tisztában van vele” – mondta Pavol Neruda a Sport.cz-nek, hogy Gábor konzultált az OKTAGON menedzsmentjével a következő nagy lépéséről.

„Nem mondok semmi lényegeset ezzel kapcsolatban. Azt akarta, hogy engedjük el, és ahogy mondtam, a szívünkben van egy gyenge pont Gábor iránt, és mindig is lesz. Ha ezt választja, mint jó opciót, az csak rajta múlik” – csatlakozott az eXtra-nak Ondrej Novotny, aki nemrég megemlítette, hogy bár még mindig van helye a szívében Gábornak, de az RFA szervezethez való kötődése révén ez egy nagyon kicsi és szomorú hely. „Nem mintha különösebben szimpatizálnék vele. Gábornak nem csak az ellenfeleivel, hanem a közvéleménnyel is meg kell küzdenie, mert a Kadyrov tulajdonában lévő orosz szervezetben való szereplés nem jön be a szurkolóknak.”

Borítókép: Boráros Gábor / Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
EgyébRFA

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ