Borics Ádám megkapta az engedélyt: visszatérhet!

Nyár végén, legkésőbb ősz elején térne vissza Borics Ádám a kevert harcművészetek sportága, az MMA egyik legnagyobb szervezeténél, a Bellatornál szereplő magyar harcos.

A 29 éves harcos még az októberi világbajnoki címmérkőzése előtt a felkészülés során szenvedett keresztszalag-szakadást a térdében, ennek ellenére ketrecbe lépett a sportág egyik legendája, a címvédő brazil Patricio „Pitbull” Freire ellen, és végül pontozással kikapott.

Eljött az idő a visszatérésre!

„22 héttel a műtét után, engedélyt kaptam a sportba való visszatéréshez!

Hálás köszönet Dr Berkes Istvánnak, aki vállalta a felépülésem kontrolljait. A sportban való visszatérést elkezdhetem, de még egy kemény 3 hónapos izomerősítés (láb) vár rám, amivel júniusra 100%-os lehetek. Nagyon fel vagyok doba, hiszen Doktor Úr azt mondta, hogy ennyi idő után a legjobb esetek közé tartozom, közvetlenül utánna mentem is edzeni, 5,5 hónap után először rúgtam is. Olyan vagyok mint egy kisgyerek aki valami új játékot kapott 🤩.  Még kerülnöm kell az éles sparring/birkózásokat de végre komolyabban elkezdhetem terhelni a térdem. Alig várom, hogy júniusban elkezdhessek egy újabb felkészülést és visszatérhessek a ketrecbe!”

https://www.instagram.com/p/CqFdktWIT8Z/

Borítókép: Borics Ádám/Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ