Buchingert 35 öltéssel varrták össze, Keita ellenfelét törött állkapcsával és kiütött foggal műtik meg

Percekig küzdöttek a ketrecben, de a következmények hetekig, talán hónapokig tartanak majd. Az MMA-meccsek néha így végződnek. Az Oktagon 50-en Ostravában bemutatkozó harcosok triója tudja ezt. Ivan Buchinger, Niko Samsonidse és Matej Kuznik az orvosok gondozásában kötött ki. Mindannyian orvosi felügyelet alá kerültek a küzdelmek után. És a kezelésük még messze nem ért véget.

Buchinger végül nem ment ki a negyedik menetre a címmérkőzésen. A küzdelmet az arcán keletkezett sérülések miatt leállították, és riválisa, Ronald Paradeiser lett a bajnok. A csúnyán felszakadt ajak és az arcán keletkezett zúzódások miatt született meg ez a döntés. A szlovák bunyós sarka nem engedte tovább a küzdelmet.

A legfrissebb információk szerint Buchingert 35 öltéssel varrták össze az arcán, és a CT-vizsgálat is rendben ment. Csapata nyilatkozata szerint a sebek begyógyulnak, a szlovák bunyósnak nem ez az első ilyen állapota.

Samsonidse nem élte meg a második menet kezdetét. Losene Keita egy pontos ütést vitt be, és szó szerint lekapcsolta riválisát. Egyértelmű volt, Keita a bajnok. A németet hordágyon kellett kivinni a ketrecből. Nem nézett ki jól. A német bunyós és csapata autóval érkezett Ostravába, de repülővel tért haza. Az ok egyértelmű, eltört az állkapcsa, kiesett egy foga és Németországban kell megműteni.

Matej Kuzniknak az orvosoknál is el kellett töltenie egy kis időt, ahol agyrázkódás gyanúja merült fel a mérkőzés után, amikor Ebrahim Hosseinpour küzdött a ketrecben. A vizsgálatok után végül kiderült, hogy a cseh bunyósnak nem lehet baja, de az öltéseket nem kerülte el, és még néhány napig zúzódások lesznek rajta.

Borítókép: Oktagon MMA

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ