Canelo: Ryan Garcia hálátlan, még mindig tartozik pénzzel Eddy Reynosónak

Canelo Alvarez és Ryan Garcia között igazi szócsata alakult ki, ezúttal a mexikói bajnok volt az, aki kemény üzenetet küldött egykori edzőtermi partnerének.

Garcia adott egy interjút, ahol megkérdezték tőle, mit gondol Canelo és Golovkin harmadik küzdelméről, aki azt mondta, hogy esélyesebbnek látja Golovkint.

„Azt mondom, hogy Golovkin fog győzni. Természetesen Canelo a kézenfekvő választás, de nem tudom, van egy olyan érzésem, hogy Golovkin élete legjobb teljesítményét fogja nyújtani. Nem tudom, miért van ez az érzésem, de szerintem Golovkin fog nyerni” – mondta Garcia a DAZN-nak.

Az ilyen típusú megjegyzések ezek szerint nem esnek jól Canelónak, aki szerint a Canelo Team nagyon sokat segített Garciának, befogadták őt az edzőterembe, és mindig mellette voltak.

„Csak dühös, amiért már nincs a csapatban. Mindig ellenünk fog menni, bármi is történjen. De ő egy kisgyerek. Meg kell értenünk őt. Sok mindent kell még tanulnia. Azt tanácsolnám neki, hogy végezze a munkáját, koncentráljon a karrierjére és nyerjen világbajnoki címet, aztán beszéljen másokról. Meg kell most értenünk az ő helyzetét, már nincs a csapatunkban, így mindig ellenünk fog beszélni.”

Garcia hálátlan

„De emlékeznie kell arra, hogy Eddy mennyit tett érte. Sok mindent, ő és az apja még mindig tartoznak pénzzel Eddynek, aki nem mond inkább semmit, mert nincs rá szüksége. Nem igazságos, hogy így beszélnek most róla. Eljött az edzőterembe, és szerettük, támogattuk. Aztán elmegy, és elkezd rólunk rosszakat mondani. Hálátlan, és ez a legrosszabb.”

Garcia július 16-án Javier Fortunával mérkőzik meg.

Borítókép és fotók: Tom Hogan/Golden Boy Promotions a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ