UFC 298: Dvalishvili v Cejudo
ANAHEIM, CALIFORNIA - FEBRUARY 17: (R-L) Merab Dvalishvili of Georgia battles Henry Cejudo in a bantamweight fight during the UFC 298 event at Honda Center on February 17, 2024 in Anaheim, California. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Cejudo: „Hozzuk össze a UFC történetének egyik legnagyobb leszámolását”

Henry Cejudo úgy gondolja, hogy itt az ideje leszámolni Brandon Morenóval. Moreno a UFC Fight Night 237 főmérkőzésén a Mexico City Arénában megosztott döntéssel kikapott Brandon Royval szemben.

Cejudo, aki a visszavonulást fontolgatta a Merab Dvalishvili elleni UFC 298-as vereséget követően, most Morenót vette szemügyre.

Moreno tavaly májusban hívta ki Cejudót egy mexikói meccsre, és Cejudo úgy gondolja, hogy a Las Vegas-i The Sphere-ben megrendezésre kerülő UFC 306-on tökéletes lenne, ha összecsapnának.

„Milyen küzdelem lenne jobb, mint a ‘Triple C’ vs. Brandon Moreno, a mexikói-amerikai vs. az igazi mexikói. Találkozunk és egy ötmenetes leszámolást vívunk – a The Sphere-ben, Las Vegasban, a mexikói függetlenség napján? Nekem tetszik. Az egyetlen módja annak, hogy elintézzük, Brandon Moreno, hogy elfogadom a kihívásodat. Gyerünk, csináljuk: Mexikói függetlenség napja. Mit tudsz? Aláírod a szerződést? Mexikói vagy?” – mondta Cejudo a YouTube-csatornáján.

Cejudo és Moreno közös múltra tekint vissza. Morenót Cejudo MMA karrierje elején bevonták edzőtáboraiba, hogy segítsen Cejudónak a felkészülésben. Amikor Moreno csatlakozott a TUF 24-hez, Cejudo, aki edző volt, nem választotta Morenót a csapatába, így Moreno Cejudo riválisa, Joseph Benavidez alatt edzett.

„Azt hiszem, a történetnek megvan a maga sztorija. Van két korábbi bajnok, akik vesztettek, és akik most összejönnek, hogy összehozzák a UFC történetének egyik legnagyobb leszámolását. Már csak a hívásra várok.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ