Cejudo: McGregornak egy nyerhető küzdelemmel kellene visszatérnie

Henry Cejudo szerint nem árt, ha Conor McGregor megkönnyíti a visszatérését a UFC-hez. Az ír ketrecharcos hamarosan maga mögött hagyja teljesen a sérülését, és már a visszatérésen dolgozik.

Mint ismert McGregornak rengeteg kihívója akad, ha csak két nevet akarunk említeni, akkor Charles Oliveira és Kamaru Usman nevét mondjuk. Cejudo szerint azonban McGregornak egy „vergődő” Tony Ferguson ellen kellene visszatérnie, aki a közelmúltban szenvedte el sorozatban a negyedik vereségét (legutóbb Michael Chandler ellen).

„Tetszene a Tony Ferguson elleni visszatérése. Szerintem ez a küzdelem nyerhető lenne Conor számára. Még nem jó ötlet vállalni, ilyen kemény ellenfeleket, meg fog sérülni. Ferguson ellen úgymond belelógatná ismét a sérült lábát a harcokba, és egy győzelemmel térne vissza. Legalább végre lenne egy rohadt győzelme, haver. Nyerj már Conor végre egy rohadt harcot” – mondta Cejudo a „The Triple C & Schmo Show” című műsorában.

„Őrültség az edzése, mert sok hibája van. Bármilyen jó volt a múltban, még mindig rengeteg hibával rendelkezik, amelyeket nem javít ki. Mutassatok egy olyan bunyót, ahol jól tudott védekezni. Ha én lennék Conor McGregor ennyi pénzzel, akkor lenne velem valaki teljes munkaidőben, aki megtanítaná nekem a birkózást. Olyan tanárt kell találnia, aki valóban meg tudja tanítani. Nem edző, hanem tanár kell neki.”

Borítókép és fotók: Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ