Chael Sonnennek van néhány kérdése Conor McGregor visszatérésével kapcsolatban

Chael Sonnen ugyanúgy izgatott, mint bárki más, amiért Conor McGregor visszatér hamarosan a UFC-be.

McGregor célja, hogy még ebben az évben visszatérjen, mivel hamarosan teljesen felépül. Mint ismert, borzalmas lábtörést szenvedett Dustin Poirier ellen a UFC 264-en. McGregor továbbra is aktív maradt a közösségi médiában, miközben azon dolgozik, hogy mielőbb visszatérjen. Az nem világos, hogy kivel fog szembenézni, de rengeteg jelölt van.

De Sonnen szerint McGregor visszatérése még további kérdéseket vet fel, kivel és milyen súlycsoportban fog visszatérni?

„Nate Diaz szerződése alapján utolsó meccsét vívja, aminek valami különlegesnek kell lennie. Poirier kontra Conor működhet, de már a negyedik meccsük kicsit értelmetlen lenne. Különösen azért, mert Conor a legutóbbi két párharcból már egyetlen menetet sem tudott megnyerni. Nem tudta felvenni Dustinnal a versenyt. Conor egyáltalán újra világbajnok akar lenni? Ha igen, ki kell választania egy súlycsoportot, hogy melyik lesz az? Az csak attól függ, melyik napon beszélsz vele.”

A UFC könnyűsúlyú bajnoka, Charles Oliveira nem utasítana el egy McGregor elleni harcot, de a tervek szerint legközelebb Justin Gaethje ellen fog megküzdeni a UFC 274-en. Oliveira megvédte az övét Poirier ellen az UFC 269-en. McGregor nemrég elárulta, hogy tervei szerint felhagy az ivással, és csak a közelgő edzőtáborra fog fókuszálni, és reméli, előcsalja megint azt a varázslatot, ami miatt UFC szupersztár lett belőle.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ