Chandler úgy gondolja, hogy egyedülálló helyzetben van

Michael Chandler úgy véli, hogy rövid időn belül ismét címmérkőzést kaphat, köszönhetően annak, hogy a rangsorban csak magas besorolású harcosokkal küzd, akik ellen eddig remek teljesítményt nyújtott.

Chandler következő lehetséges ellenfe Tony Ferguson lehet, bár még semmilyen szerződést nem írtak alá a felek.

„Úgy gondolom, hogy automatikusan én leszek az elsőszámú kihívó, ha legyőzöm Tony Fergusont, vagy megnyerem a következő meccsem. Nem hiszem, hogy normális körülmények között is így alakulna a sorsom, de ezek nem azok.”

Bár elég rövid ideje van a UFC-nél, igen maradandó teljesítményt nyújtott, amivel elnyerte a szurkolók szeretetét. Éppen ezért az egykori Bellator-bajnok úgy gondolja, remek helyzetben van a bajnoki címért folyó küzdelemben.

„Szerintem mindenki látni akarja a Charles Oliveira elleni visszavágómat. Látni akarnak az emberek. Justin Gaethje ellen is jöhetne egy visszavágó, hiszen az is remek mérkőzés volt kettőnk között. Szóval olyan egyedülálló helyzetbe kerültem, hogy egy győzelemre lehetek attól, hogy 2022-ben megnyerjem a címet.”

Amikor Chandler megérkezett a UFC-hez, az volt a célja, hogy izgalmas és fontos mérkőzéseket vívjon. Noha a Dan Hooker elleni hihetetlen debütáló mérkőzés után két meccsen is alulmaradt, úgy érzi, mindenki tudja, mit várhatnak tőle a jövőben.

„Ha két küzdelmet kell, akkor kettőt, ha hármat, akkor három mérkőzést fogok vívni, hogy megszerezzem a bajnoki címet. Akárhogy is az embereket érdeklem, figyelnek rám, és megveszik a meccseimre a jegyet, mert tudják, jól fognak szórakozni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ