Ciryl Gane őszinte vallomása: lusta vagyok, a szeptemberi meccsem óta alig edzettem

Ciryl Gane élete sokat változott az elmúlt öt évben, és még többszörös UFC-kihívóként is nehezen tud egyensúlyozni az életében és a sportban.

A kick-box háttérrel rendelkező Gane úgy találja, hogy az egyéb kötelezettségek gyors beillesztése néha lehetetlennek bizonyult.

Imádom a grapplinget. De sajnos lusta vagyok, ez az igazság. Csak akkor edzek, ha bejelentettek egy mérkőzést. Rengeteg médiakötelezettségem van. Szakmai lehetőségek a sporton kívül. Nem lehet nemet mondani ezekre a dolgokra. A családomra is időt kell szánnom, és pihennem is kell” – mondta Gane nemrég a La Sueur-nak franciául.

„Ha visszatekintek a karrieremre: csak akkor edzek, amikor be van jelentve egy meccs. Megvolt a Tuivasa elleni meccsem (szeptemberben), azóta alig edzettem, és most visszatértem, mióta bejelentették a Jones elleni harcot.”

A 32 éves Gane másodszor is harcba szállhat a UFC nehézsúlyú címért. Az első próbálkozása, amelyre ideiglenes bajnokként nevezett be, egy Francis Ngannou elleni egyesítő mérkőzés volt, amit egyhangú pontozással elveszített. Szeptemberben Gane egy Tai Tuivasa elleni kiütéses győzelemmel tért vissza.

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ