„Conor McGregor élete szétesett”

Jake Paul nem hiszi el Conor McGregor azon állítását, hogy visszavesz az alkoholfogyasztásból és csak az edzőtáborra fog fókuszálni.

Az ír ketrecharcos azóta nem küzdött, hogy tavaly júliusban eltört a lába Dustin Poirier ellen, de folyamatosan azon dolgozik, hogy a nyáron visszatérhessen a UFC-be. Paul, aki immáron 5-0-s profi ökölvívó mérleggel rendelkezik, 2020-ban nagyon szeretett volna McGregor ellen küzdeni, ám 2021-ben már nem foglalkozott az ír ketrecharcossal.

Jake Paulnak soha nem hiányzik néhány szó Conor McGregorról

„Nem hiszek Conornak. Csak meg akarok vele küzdeni és megverni, ezért remélem, hogy meg tud nyerni néhány csatát, hogy valóban harcolhassunk. De a csávó felnőtt ember, rá kell jönnie mi a fontos, mert úgy tűnik, szétesőben van az élete. Nyilvánvalóan csak egy képet látunk róla, és nem tudjuk, mit él át valójában.”

Paul korábban őszintén kijelentette, hogy McGregornak le kell tennie a piás üveget, és újra nyernie kell pár meccset. McGregor csak egyszer győzött, mióta 2016-ban megnyerte a címet, ez pedig Donald Cerrone ellett született 2020 januárjában. Paul azt tanácsolja McGregornak, hogy a piát cserélje le tejre, mert a csontjai törékenynek bizonyultak.

McGregor lábtörést szenvedett 2021 júliusában Poirier ellen
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ