UFC Fight Night: Jalin Turner v Bobby Green
AUSTIN, TEXAS - DECEMBER 02: Jalin Turner (top) punches Bobby Green in a lightweight fight during the UFC Fight Night event at Moody Center on December 02, 2023 in Austin, Texas. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images)

Dana White a Turner-Green bírói hibáról: „Ez volt az egyik legrosszabb, amit valaha láttam”

Dana White szerint Kerry Hatley bíró sajnálja a “nagyon rossz” megállítást a Jalin Turner vs. Bobby Green mérkőzésen a UFC on ESPN 52-en.

Az MMA közösség feldühödött, miután Hatley megengedte, hogy Green további ütések hosszú sorát kapja, miután Turner kiütötte a Moody Centerben rendezett könnyűsúlyú társmeccs első menetében.

White, a UFC vezérigazgatója csak egyetérteni tudott, de elmondta, hogy a korábbi bírókkal ellentétben, akikkel komoly problémái voltak, Hatley megbánást tanúsított a meccs utáni tétlenségéért.

„Ez volt az egyik legrosszabb, amit valaha láttam. A különbség az, hogy a múltban volt már néhány bíró, aki hülye sz*rságokat mondott, mint például: ‘Engedtem neki, hogy ma este harcos legyen’, meg ilyen hülyeségek. Tudja, hogy hibázott, és nem érzi jól magát emiatt, szóval ez sajnálatos” – mondta White az újságíróknak.

Szerencsére Green ereje teljében tudta elhagyni a ketrecet, de láthatóan megrázta a kiütés ereje és az extra ütések. Senki nem mondta, hogy ez volt a helyes módja a mérkőzés befejezésének, és White csak egyetérteni tud ezzel.

„Egyértelműen nem így kellett volna történnie. Nem lett időben leállítva a harc.”

Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ