Dana White megszólalt Jon Jones kapcsán

A UFC elnöke, Dana White elárulta, hogy a rajongóknak még egy kicsit várniuk kell Jon Jones várva várt nehézsúlyú debütálására.

Azt remélték, hogy a szurkolók kedvence december 10-én, a Las Vegas-i UFC 282-en tér vissza az Oktagonba egy Stipe Miocic elleni mérkőzésen. White azonban a UFC 280 előtt a The Mac Life-nak elmondta, hogy Jones idén már nem fog harcolni: „Remélem, hogy a jövő év elején vagy tavasszal már láthatjuk őt”.

A 35 éves harcos azóta nem harcolt, hogy 2020 februárjában a UFC 247-en megvédte félnehézsúlyú címét egy Dominick Reyes elleni megosztott pontozással elért győzelemmel. Azt a meccset követően Jones lemondott a 205 kilós övéről és bejelentette, hogy a továbbiakban nehézsúlyban kíván harcolni, de az átalakulás és a UFC-vel való szerződési probléma azóta is távol tartja őt a küzdelmektől.

https://www.instagram.com/p/Cg2K8QrjRGN/?hl=hu

2023-ban, amikor Jones újra harcolni fog, Francis Ngannou lehet az ellenfele, aki jelenleg a UFC nehézsúlyú bajnoki címét birtokolja, de 2022 nagy részében sérülés miatt kiesett. A ‘The Predator’ a Ciryl Gane elleni januári győzelme után térdműtéten esett át, és azóta gyógyulgat, miközben arról tárgyal, hogy a legutóbbi szerződése lejárta után újra aláírjon a UFC-vel.

Az ökölvívás által kínált nagy pénz nagyon vonzza Ngannou-t, de egy Jones elleni megapénzes összecsapás elég lehet ahhoz, hogy meggyőzze őt, hogy a UFC-hez kösse a jövőjét. Ha azonban úgy dönt, hogy szabadúszó lesz, a nehézsúlyú öv megüresedik, és “Bones” szinte biztosan az elsők között harcolhat érte.

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ