Dana White: Nunes már „nem az a éhes vadember, aki volt”

Dana White úgy gondolja, hogy Amanda Nunes egy kicsit elveszítette a motivációját az utóbbi időben.

Nunest Julianna Pena letaszította a trónjáról, amikor a hatalmas meglepetésre 2021. decemberi UFC 269-en szubolta a brazil bajnokot, aki így elvesztette a harmatsúlyú címét. Július 30-án lesz a visszavágó.

A Pena elleni vereség volt Nunes első kudarca a Cat Zingano elleni 2014-es TKO-vereség óta. Ezt követően olyan neveket győzött le, mint Valentina Sevcsenko, Miesha Tate, Ronda Rousey, Holly Holm és Cris Cyborg. Tehát Nunes közelmúltbeli dominanciája és sikerei miatt White úgy gondolja, hogy a lendülete már nem olyan, mint régen.

„A kérdés az, hogy Amanda vissza tud-e térni. Már gazdag, aki most egy teljesen más anyagi helyzetben van, mint a kezdetekben. Már babája van, megváltozott az élete, már nem olyan éhes vadember, aki akkor volt, amikor harcolt a világbajnoki címért. Julianna legyőzte őt, aki most fedezi fel a világbajnok státusszal járó előnyöket. Anyagiak, népszerűség, ez az öv egy olyan kulcs, amely sok ajtót kinyit. Szóval biztos vagyok benne, hogy Julianna el akar arra a szintre jutni, mint Amanda Nunes” – mondta White az ESPN-nek.


Fotó: Carmen Mandato/Getty Images

Sokan azt gondolhatják, hogy az egykori kettős bajnok Nunesnek, már nem kell mit bizonyítania. White azonban azt gondolja, hogy a rivalizálása Penával újra fellobbantja benne a lángot.

„Úgy tudom, nagyon nem szereti Juliannát, akit egy nagyszájúnak gondol. Ez egy hatalmas motiváció lehet számára, hogy újra nyerjen.”

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ