Getty Images

Dana White továbbra is kitart amellett, hogy a Power Slap nagyobb lesz, mint a UFC

A UFC vezérigazgatója, Dana White által szorgalmazott Power Slap promóció nagy lendületet kapott, amikor a korábbi UFC harcos, Paige VanZant bemutatkozott Las Vegasban.

VanZant három menet alatt hozta a tisztább ütéseket, és egyhangú pontozással, 30-25 arányban győzött Christine Wolmarans ellen a Fontainebleau Hotel & Casino-ban.

VanZant népszerűsége az OnlyFans-on, valamint más közösségi média platformokon, valamint a BKFC-ért folytatott küzdelmei miatt egyfajta celebbé vált, és White úgy gondolja, hogy ez egy újabb lépcsőfok a létrán, hogy a Power Slap idővel potenciálisan nagyobb legyen, mint a UFC.

„Mondtam. Néhányan ott voltak és hallottak engem a kezdetekben. Azt mondtam: ‘Ez lesz a világ legnagyobb sportága. Ez nagyobb lesz, mint a UFC. Mindenki azt mondta, hogy őrült vagyok, és minden ilyen sz*rság. Pár év múlva újra beszélünk erről, és meglátjuk. Ez olyan, mint egy UFC esemény, senki sem távozik úgy, hogy nem akarna visszajönni. Ugyanez a helyzet a Power Slap esetében is. Tovább növekszik. Ez volt még csak a nyolcadik eseményünk. És minden alkalommal egyre népszerúbb. Egyre jobb sportolók vágnak bele. Az emberek látni akarják. Ez egy hatalmas munka, ami még folyamatban van. Minden alkalommal, amikor csináljuk, egyre jobb lesz” – mondta Dana White.

White úgy gondolja, hogy egy olyan valaki, mint VanZant, akinek 3 millió Instagram követője van, segíthet emelni a lécet, akár a látogatottság, akár a versenyzés tekintetében. Mióta elhagyta a UFC-t, VanZant a közösségi média influencerként való népszerűségéről legalább annyira, ha nem jobban ismert, mint a küzdősportos tevékenységeiről, és nyíltan beszélt arról, hogy több pénzt keres 24 óra alatt az OnlyFans-on, mint amikor a UFC-ben volt.

„Ez olyan, mint az összes pofonharcos a világ ellen. Mindenki sz*rságokat beszél az interneten. Nem a médián keresztül építjük ezt a sportot. Ez a jövő sportja, és én megmutatom az egész kibaszott világnak, hogyan kell ezt csinálni. Mindenkit, aki csatlakozik, különösen olyasvalaki, akinek már van egy bizonyos szintű hírneve, követői, új embereket vonzol hozzá. Ez nem kétséges. Ők a megélhetésükért készítenek tartalmakat. Ez az, amit csinálnak.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ