Dariush azzal vádolja Makhachevet, hogy menekül: mi lesz a címvédéssel?

A UFC könnyűsúlyú harcosa, Beneil Dariush a héten a divízió bajnokát, Islam Makhachevet szidta, megkérdőjelezve, hogy a dagesztáni születésű sportoló, hogyan gondolta, hogy csak úgy felmegy váltósúlyba – miután utóbbi felajánlotta, hogy októberben a UFC 294-en megküzd Leon Edwards ellen.

Dariush, aki egy elképesztő nyolcmeccses győzelmi sorozat közepén van, májusban visszatér a UFC 288 társ-főmérkőzésén, ahol a korábbi vitathatatlan könnyűsúlyú bajnokkal, Charles Oliveirával csap össze. Dariush tavaly októberben Abu Dhabiban lenyűgöző egyhangú döntéssel megállította a korábbi kétsúlyú KSW bajnok, Mateusz Gamrotot.

A könnyűsúlyú övért folyó harcban azonban Dariush akadályba ütközhet, mivel Makhachev a UFC 286-ot követően a váltósúlyú bajnoki címmérkőzésre szólította fel Edwardsot.

„Nem értem, mi van a címvédéssel? Nem tudom, mit gondol Islam Makhachev. Miért? Talán nehezen tudja hozni a súlyát, és csak gondolt egyet, hogy ott könnyebb lesz? Őszintén, nem értem. A saját divíziójára kellene koncentrálnia. Rengeteg jó harcos van a súlycsoportban. Ez a legjobb divízió szerintem. Szóval, nem tudom, miért próbál menekülni” – mondta Beneil Dariush a Submission Radio-ban való megjelenése során.

A UFC 284-en Makhachevnek sikerült megvédenie a vitathatatlan könnyűsúlyú övét a pehelysúlyú címvédő Alexander Volkanovski ellen az ausztráliai Perth-ben.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ