De La Hoya megkapta a Davis-Garcia szerződést: az ördög a részletekben rejlik, április 15, gyerünk!

Két hónappal azután, hogy minden fél kijelentette, hogy az üzlet megköttetett, Gervonta Davis és Ryan Garcia hamarosan tényleg összecsap.

A Golden Boy Promotionsnak elküldték a szerződést, amely tartalmazza a tervezett szupermérkőzés részleteit, erősítette meg kedden a cég alapítója és elnöke, Oscar De La Hoya.

„Az ördög a részletekben rejlik. Április 15. lets go!”

A fejlemény kevesebb mint három nappal azután következik be, hogy De La Hoya a hétvégén a közösségi médiában ragaszkodott ahhoz, hogy az ő oldaláról kész elállni a mérkőzéstől, ha hétfőig nem kap szerződést. A nyilvános fenyegetést félvállról vették, bár azóta megerősítették, hogy Davis és Garcia közvetlen csapatának képviselői már kapcsolatban állnak egymással, hogy véglegesítsék a tavaszra tervezett összecsapásuk feltételeit.

De La Hoya és Garcia külön-külön is ragaszkodott ahhoz, hogy a mérkőzésre április 15-én kerüljön sor. Garcia korábban egy lépéssel tovább ment, és azt posztolta, hogy a meccs a nevadai Las Vegasban található T-Mobile Arénában fog zajlani. Sem az időpontot, sem a helyszínt nem erősítette meg nyilvánosan sem a Premier Boxing Champions (PBC), amely Davist képviseli.

Davis a január 7-i Showtime PPV főmérkőzés kilencedik menetében legyőzte Hector Luis Garcia-t. Garcia úgy döntött, hogy lemond a saját időközi mérkőzéséről. A Victorville-i, kaliforniai születésű bunyós a január 28-i arizonai DAZN show-n a balkezes Mercito Gesta ellen lépett volna szorítóba, de nem sokkal a hivatalos bejelentés előtt visszalépett a mérkőzéstől.

Borítókép: Tim Warner/Getty Images

Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ