Dubois: olyan nevek szerepelnek a listámon, mint Dillian Whyte vagy Joseph Parker

Daniel Dubois a negyedik menetben kiütötte Trevor Bryant, és megszerezte a WBA „regular” nehézsúlyú bajnoki címet a floridai Miamiban.

A mindössze 24 éves Dubois már az első gongtól kezdve irányította a mérkőzést, a korábban veretlen Bryan nem tudott ellene mit tenni. A londoni bokszoló azonban nem kapkodott, fokozatosan építette fel a bunyóját és először a harmadik menetben rázta meg komolyabban ütéseivel Bryant, a negyedik menetben pedig már padlóra is küldte ellenfelét, aki képtelen volt folytatni a párharcot.

„Hatalmas harcokat szeretnék vívni. Felvesszük velük a kapcsolatot, készen állok, ettől csak jobb harcos leszek. Én voltam a jobb, senkivel nem akarok tiszteletlen lenni, de túl kellett lépnem Trevoron. Az első menetekben csak tesztelni akartam az állát, majd neki mentem. Kihozott belőlem valami gonosz dolgot, és lecsapott a bal kezem. Volt néhány nehézségem a tábor alatt, de túljutottunk rajta, és megszereztük a győzelmet. Annyira boldog vagyok, hogy megszereztem ezt a világbajnoki címet, ezért volt ez az egész kemény munka. Készen állok bárki ellen. Amikor nyersz egy világbajnoki címet azt mondják, szintet lépsz. Ezt érzem én is, olyan nevek szerepelnek a listámon, mint Dillian Whyte és Joseph Parker. Bárkivel hajlandó vagyok harcolni” – mondta Dubois.

Borítókép és fotók: BT Sport Boxing / Twitter

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ