Dubois: szeretnék szintet lépni, szívesen harcolnék Chisora vagy Whyte ellen

Daniel Dubois viseli a WBA Regular övét, ami elvileg a szuper bajnoki cím alatt elhelyezkedő, rendes világbajnoki öv, amit még Trevor Bryant ellen szerzett meg.

Ennek ellenére Dubois úgy véli, hogy van még tennivalója, mielőtt elégedetten hátra dőlhetne. A brit nehézsúlyú egyike annak a számos esélyesnek, akik az Oleksandr Usyk-Anthony Joshua WBA/IBF/WBO/IBO címharc visszavágójának eredményét várják augusztus 20-án a szaúd-arábiai Dzsiddában.

Dubois a WBA úton közeledik a nagyokhoz, míg Joe Joyce a kötelező WBO kihívója. Bár megvan a kísértés, hogy megbosszulja Joyce elleni vereségét, vannak más színvonalas mérkőzések is, amelyekről úgy érzi, hogy segíthetnek felkészülni számára a megfelelő nagy pillanatra.

„Egy lépéssel közelebb akarok kerülni egy igazi nagy harchoz. Valaki olyan ellen szeretnék harcolni, mint Derek Chisora vagy Dillian Whyte. Ezekkel a srácokkal kell legközelebb megküzdenem, ők a karrierem következő lépései. Legközelebb ők teszik majd próbára az államat. Izgalmat akarok okozni a rajongóknak” – mondta Dubois az iD Boxing Rob Tebbuttjának.

https://www.instagram.com/p/Cfvpq-FKXqD/?hl=hu

Chisora a közelmúltban lezárta a három meccses vereségi sorozatát, amikor megosztott pontozással nyert Kubrat Pulev ellen júliusban. Whyte azóta nem küzdött, hogy a hatodik menetben kiütéses vereséget szenvedett a veretlen WBC nehézsúlyú bajnok, Tyson Furytól.

„Ha túljutok olyan srácokon, mint Dillian Whyte, akkor érezhetem igazán késznek magam ahhoz, hogy felkészültem a Joe elleni visszavágómra. Nagyon sokat dolgozom a magabiztosságamon és a hitemen, de jó úton haladok.”

Borítókép és fotók: Jason Miller/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ