Edwards várja a szerződést a UFC-től

A váltósúlyú bajnok, Leon Edwards a jelek szerint “készen áll” arra, hogy még az év vége előtt megvédje bajnoki övét a korábbi interim bajnok, Colby Covington ellen, azonban még mindig várja, hogy megérkezzen az ajánlat a UFC-től.

Edwards legutóbb márciusban, az angliai Londonban rendezett UFC 286-on védte meg a címét a korábbi bajnok, Kamaru Usman ellen. Ami Covingtont illeti, a Clovisban született harcos tavaly év eleje óta nem lépett ketrecbe, akkor a fő rivális és egykori edzőtárs, Jorge Masvidal ellen tudott nyerni. És bár a páros mérkőzéséről még semmi hivatalos bejelentés nem érkezett, a hírek egész nyáron azt sugallták, hogy a promóció megpróbálja őket összehozni a novemberi UFC 295-re vagy a decemberi UFC 296-ra.

Leon Edwards menedzsere, Tim Simpson szerint azonban a birminghami születésű harcos “készen áll” arra, hogy megküzdjön Covingtonnal, de ajánlatot még nem kapott a szervezettől.

„Még az év vége előtt összejön. Azt hiszem, már csak két kártya van hátra, a novemberi és a decemberi, és ezeket töltik fel. Leon jól van, készen áll, várja a hívást. Ha jól tudom, Colby (Covington) is készen áll. Szóval a kettő közül az egyiken ott lesz.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ