„Egy nagyon agresszív „Kispapót” lehet majd pénteken a ringben látni!”

Április 29-én a budakalászi sportcsarnokban lép újra kötelek közé a veretlen Bacskai Balázs. A WBO nagyváltósúlyú interkontinentális bajnoki címét 2020 decembere óta birtokló Bacskai ezúttal az IBO nagyváltósúlyú nemzetközi bajnoki címét próbálja megszerezni a veretlen Xavier Köhlen ellen.

A Sport televízió által élőben közvetített eseményen szorítóba lép még Krämer Péter is, akinek az ellenfele a rutinos Lakatos János lesz.

„A felkészülés az nagyon jól ment, igazából forma átmentéséről beszélünk, mert nemrég volt meccsem Angliában. Volt egy hét pihenőm, majd újra edzésbe álltam, tehát nem sokat esett vissza a formám. Ezen dolgoztunk tovább.”

Krämer Peti nagyon aktív az elmúlt időben, rövid időn belül kétszer is bokszolt Görbics Gábor ellen, majd Angliában kétszer is bizonyította tudását.

„Aktív vagyok, de ezt így is terveztük, idén minél több meccset szeretnék. Szerencsére jól bírom, ezt nem tudom minek köszönhető, talán a fanatizmusnak és az akaratnak. Most leszek 32 éves, úgy érzem bombaformában vagyok.”

Úgy érzi nagyon sokat köszönhet, edzőjének, Bozai Gyuszinak és Nagy Robinak a Big Fighters Teamből, akik rengeteget segítenek neki, hogy így bírja a dolgokat.

„Lakatos Jani lesz az ellenfelem, akiről nem sokat tudok. Elég rutinos bokszoló, lassan már hatvan mérkőzésnél jár. Belenézegettem a meccseibe, ami alapján azt mondanám, hogy nem egy rossz bunyós. Négy menetesre van tervezve a mérkőzés, de szeretném idő előtt lezárni. Ígérem, hogy egy nagyon agresszív Kispapót lehet majd a ringben látni pénteken!”

A jövőben pedig szeretne újra külföldön bokszolni, egy jó lehetőségre nem mondana nemet.

Forrás: New School Promotion
Borítókép: Kramer Péter / Facebook

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
InterjúkÖkölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ