(Fotó: Mikey Williams/Top Rank Inc a Getty Images)

Fury Usyk képviselőjének: te vagy a történelem legrosszabb menedzsere, rávetted a bunyósodat, hogy fogadjon el 30 százalékot

Tyson Fury ismét támadást indított Oleksandr Usyk menedzsere ellen, sőt, legújabb Instagram-posztjában odáig süllyedt, hogy “Borathoz” hasonlította őt.

A 34 éves Fury és a 36 éves Usyk próbálja véglegesíteni a négy világbajnoki övért folyó mérkőzést, amelyet április 29-én rendeznek meg a Wembley Stadionban. A cigánykirály, aki a WBC cím birtokosa, megfogadta, hogy véget vet az online rémuralomnak, és a közösségi médiát elfelejti, miután kijelentette, hogy elkezd készülni a harcra.

A veretlen bajnokok ide-oda üzengettek egymásnak, látszólag nyíltan tárgyaltak a címegyesítésükről. Usyk csapata pedig úgy gondolja, hogy Fury annak ellenére sem fog kiállni ellenük, hogy elfogadták a 70/30-as meccsdíjfelosztásos ajánlatát. Alex Krassyukkal, még azt is kétségbe vonja, hogy a vitathatatlan címmérkőzésre sor kerül-e, ahogy az óra ketyeg.

Fury azonban egy videóüzenetet is eljuttatott hozzá az Instán, ahogyan Krassyuk hangján gúnyolódott. A brit, aki angol futballmezt viselt, így fogalmazott.

„Alex, Usyk menedzsere, te kolbász, Borat vissza akarja kapni a hangját, te f***. Megkapod, amit akarsz, ne aggódj. Te vagy a történelem legrosszabb menedzsere, rávetted a bunyósodat, hogy fogadjon el 30 százalékot, te hülye dózer. Nem vagy olyan okos te csöves. Beszélj csak tovább, és a fiadat szétverik, és öv nélkül marad, mint a másik csöves AJ. Gyerünk.”

Usyk azt mondta, hogy beleegyezik a 70/30-as felosztásba – amennyiben Fury 1 millió fontot adományoz az ukrán háborús alapnak, ha nyer. Fury nem válaszolt nyilvánosan erre a kérésre, de hétfőn újabb gellert kapott a dolog, amikor azt követelte, hogy a két fél összecsapása egymeccses legyen, visszavágó záradék nélkül. Ez arra késztette Usyk másik képviselőjét, Egis Klimas-t, hogy ha nem tartják be az eredeti, jövő havi időpontot, akkor 50-50 százalékos arányban újratárgyalják a dolgokat.

Usyk promótere, Krassyuk ezután megismételte Klimas megjegyzéseit, ami azt jelenti, hogy Fury oroszlánrésze CSAK április 29-re érvényes.

„Usyk nagyon világosan fogalmazott: Április 29-én elfogadom a 70/30-at. Tehát az összes feltétel, amit Usyk elfogadott, csak április 29-re érvényes. Egis Klimas pedig a Twitteren azt nyilatkozta, hogy ha csak egy napot is csúszik az egész, akkor megint 50/50 lesz. Nem vagyok igazán biztos benne, hogy ez a meccs április 29-én összejön. Meg fogok lepődni, ha mégis. De boldog is leszek, mert Usyk ezt akarja, egyesíteni az öveket a nehézsúlyban” – mondta Krassyuk a Sky Sportsnak.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ