Gaethje egy Oliveira elleni visszavágót követel a győzelme után

A korábbi ideiglenes UFC könnyűsúlyú bajnok, Justin Gaethje visszavágót követelt a korábbi bajnok, Charles Oliveira, vagy a másik korábbi ideiglenes címet bezsebelő Dustin Poirier ellen – állítása szerint úgy harcolt, mint egy “komplett idióta” a brazil elleni címmérkőzése során.

Gaethje, aki jelenleg a 3. helyen áll a könnyűsúlyú versenyzők rangsorában, a múlt hétvégén a Londonban megrendezett UFC 286-on Rafael Fiziev felett aratott többségi döntéssel tért vissza a győztesek közé.

Gaethje a Fiziev elleni győzelem után mérlegelve jövőbeli terveit, elismerte, hogy a jövőben nem szeretne barátja, Beneil Dariush ellen harcolni – de két visszavágóban is benne lenne, Oliveira, vagy Poirier ellen.

„A Dariush-Oliveira meccs vesztese, Charles jöhetne, inkább nem harcolnék Dariush ellen, szeretem azt a fickót. Szerintem meg fogja verni Oliveirát. Én úgy bunyóztam ellene, mint egy komplett idióta, szóval örülnék egy visszavágónak. De Dustin is hasonlóan jó lehetőség lenne” – mondta Justin Gaethje az összegyűlt riportereknek.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ